Pedyx Voetlijn

Namens ons en pedyx presenteren wij u dan ook de biologische voetenlijn en een gratis advies om gezonde voeten te behouden:

  • Een paar minuten per dag is voldoende om de voeten te wassen, niet te lang weken dit kan de afweer beïnvloeden.
  • Neem ’s avonds een voetenbad, dit ontspant de voeten.
  • De teennagels moeten in rechte vorm geknipt worden dit om ingroeien te vermijden
  • Gebruik keramische voetvijlen om eelt te verwijderen, gebruik nooit scherpe eeltmessen etc. om beschadigingen aan de voeten te voorkomen.
  • Gebruik een goede voetencrème om de voeten in optimale conditie te houden.
  • Mocht u verder nog vragen hebben of gewoon informatie willen over de verkoop adressen kunt u ten alle tijden contact met ons zoeken. We staan u graag te woord.
Pedyx, Voeten crème voor de normale huid

Deze voeten crème bevat essentiële oliën speciaal voor een licht transpirerende huid met een sterke talg afscheiding. Royaal aanbrengen en in masseren. Waarna lekker laten in trekken voor u de sokken / schoenen weer aantrekt.

Pedyx, Voeten crème voor de droge huid;

Deze voeten crème bevat essentiële oliën speciaal om de droge voeten te verzorgen. Het helpt bij de voorkoming van kloven en maakt dat de huid weer stevig en soepel aanvoelt. Royaal aanbrengen en in masseren. Waarna lekker laten in trekken voor u de sokken / schoenen weer aantrekt.

Pedyx, Voeten crème voor de diabetes;

Uniek van deze crème zijn de bestanddelen van paardekastanje en vlier. Hierdoor kan dit product ook preventief gebruikt worden. Echter smeer de crème altijd in “opwaartse” richting en nooit tussen de tenen. Dit om wondjes te voorkomen.

Pedyx, Voeten crème voor de sportieve voeten;

Speciaal voor mensen die een sport beoefenen. Deze crème word snel opgenomen in de huid en plakt niet. Het verfrist uw voeten en het helpt bij het voorkomen van pijnlijke blaren en lastige schimmels. Een weldaad voor en na het sporten.

Pedyx, Voetenbad;

Dit voetbad zorgt voor ontspannende en frisse voeten. Bevordert de bloedsomloop, verzacht eeltvorming en likdoorns.

Pedyx, Voetemulsie;

Deze emulsie is speciaal voor gezwollen benen, enkels en voeten. Royaal aanbrengen en in masseren altijd in “opwaartse”richting in masseren. Dit product is niet geschikt voor verstuikingen.

Pedyx, Voeten Deodorant;

Een heerlijk verfrissende deodorant spray om de droge voeten een lekker te verwennen.

Pedyx, Talk poeder;

Een droge deodorant vorm om de voeten eens lekker te verfrissen. U kunt deze poeder ook in uw schoenen gebruiken. Speciaal voor de normale tot vette huid.

Pedyx, Happy Legs gel;

Deze gel is speciaal voor de verzorging van uw benen. Door het “opwaarts”in te masseren voorkomt u pijnlijke en “zware”benen. Heerlijk ontspannend.

Pedyx, Micotine

Ter voorkoming / bestijding van voetschimmels en wratten.