Cryopen

Supersnel, pijnloos en definitief weg met onder meer wratten, fibromen en ouderdomsvlekken.
Cryotherapie is een behandeling die werkt door middel van bevriezing van weefsels met als doel om diverse huidaandoeningen te behandelen. Footcare- Berlicum biedt met de unieke CryoPen® de nieuwste supersnelle behandeling op het gebied van Cryotherapie aan in Nederland.

De CryoPen®, ijskoud de beste!
De CryoPen® maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen. Met de CryoPen® volstaat veelal reeds 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Supersnel én nauwkeurig:
geen beschadiging van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling van o.a. wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser. Dankzij de CryoPen® zijn we in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is!

Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist. Alle voordelen van een behandeling met de CryoPen® bij Radiant Life Care op een rij:

  • Pijnloze behandeling (met name bij kinderen een groot voordeel!)
  • Slechts 1 behandeling nodig voor direct resultaat.
  • Directe behandeling is mogelijk
  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden.
  • Er is zelden sprake van littekenvorming.
  • Korte behandelmethode van slechts 20 tot 45 seconden.

Heeft u nog vragen stel ze gerust.